Om Lini Karalo

Hei! Lurer du på hvem som står bak denne nettbutikken? Hvem eller hva er Lini Karalo? Jo - det er meg, Line Svensen. 

Litt om Line Svensen

Akkurat nå studerer jeg bachelor i Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling på Høyskolen Kristiania i Oslo. Født i 1995. Oppvokst 40/60 på Gran Canaria og i Asker. Er ofte i Grimstad der jeg har mye familie. Samboer med Aleksander Martinsen, snart 7 år. 

Jeg har alltid hatt en brennende interesse for alt som har med kreativitet og gjøre. Å male har vært en hobby i mange år. Det var etter at jeg så hvordan alt fra venner til fremmede interessere seg for kunsten, at jeg bestemte meg for å ville gjøre noe mer ut av hobbyen. 

Kreative kids

Lini Karalo er dedikert til alle kreative kids der ute som ble undervurdert og misforstått. Til alle som fikk høre at de var ukonsentrerte og måtte "skrive mer og tegne mindre". Til dere som fikk ideene knust, kun fordi dere tenkte utenfor boksen, og ikke inni. 

Hadde jeg kunne gått tilbake i tid, hadde jeg fortalt meg selv at kreativitet er i dag noe av det samfunnet har størst behov for og det som driver det fremover.

"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid"
– Albert Einstein/Matthew Kelly 

 

Trodde du det bare var dekor?

Tro om igjen, min venn

Det ligger mye bak kunsten til Lini Karalo. Hvert maleri eller kunstobjekt kommer med et budskap og er laget helt ut i fra følelser. Noen kunstnere, spesielt de som maler abstrakt, kan velge å male en prikk på 2 minutter, kalle det kunst, og så selge det for flere titalls tusen. Det gjør skjer ikke her. Her går det mye arbeid i hvert maleri. Samtidig som vi må "få det til å gå rundt", er priser noe vi synes er viktig at ikke settes for høye. 
Jeg, Line, håper kunsten vil gi deg mer enn bare å se bra ut i stua. Noe som vil minne deg på verdier du setter høyt og som minner deg på hvem du er. Men - lets be honest - det er helt lov å kjøpe noe rett og slett fordi det bare ser amazing ut.

ENJOY! 🤩